Avalski festival slatkiša

U subotu i nedelju, 21. i 22. septembra od 10 – 16 sati, na platou u podnožju Avalskog tornja, održaće se Avalski festival slatkiša!


Osim uživanja u vrhunskom izboru fantastičnih poslastica malih proizvođača, od kojih ćete mnoge moći i besplatno da degustirate, očekuje vas i mnoštvo drugih sadržaja. Ulaz na festival je besplatan!

Pozivamo vas da zajedno uživamo u zavodljivim ukusima slatkih čarolija na platou ispod samog tornja, gde će se oba dana održati i humanitarna akcija „Rope of hope“ spuštanje sa 110 metra tornja, gde će se prikupljati sredstva za Milana Gimiša. Milan Gimiš je i sam bio donator učestvujući u Rope of Hope manifestaciji.

Sada ovaj Rope Of Hope, koji se održava 21. i 22. septembra na Avalskom tornju posvećujemo njemu, i njegovoj porodici kojima je pomoć preko potrebna.Milan je svoj život posvetio spasavajući živote ljudi – radeći u Hitnoj pomoći, ali i životinje – delujući kao volonter Animal Rescue Serbia. Samohrani je otac divne desetogodišnje Kaće.

 

Takođe, setite se da je jesen blizu i da je sezona slatke zimnice u jeku! Podavalski domaćini iz sela Belog Potoka, Zuca, Pinosave i Ripnja će vas takođe dočekati na festivalu slatkiša!

Dođite da probate šta je savez prirode i vrednih ruku stvorio i ove godine. Mi smo probali, i garantujemo da će i vama da se svide domaći sokovi od zove, nane, dunje, razni likeri i rakije koji idu uz slatkiše, a da vidite tek kakva su slatka od jagoda, belih trešanja, a džemovi tek...

Ma, videćete i sami ;)

Beše med isto ide u slatkiše? :)

 

 

 

Izvor: avalskitoranj.rs / avalainfo.com