Domaćinstva

Poljoprivredna domaćinstva

Eko park Avala, Beli Potok

Eko park AvalaNa samim obroncima Avale, odmah ispod Avalskog tornja, raste i razvija se jedan prelepi projekat: EKO PARK Avala. Eko park obuhvata prirodno bogatstvo na više od 6 hektara (radi boljeg dojma: zamislite plac od 600 ari) koji presecaju dva potoka, a oko 2 hektara je pod šumom.

Opširnije...

Domaćinstvo Milke Miljuš, Ripanj

Milka Miljus copy 1Miljuši su prelepa porodica. Radna, skladna. Od majke Milke koja je vodi ceo posao, ćerki Danijele i Tamare koje su dovljno velike i ozbiljne da ozbiljno pomognu, do oca Olivera koji je teška logistika u celoj priči - čovek za sve što treba.

Opširnije...

Domaćinstvo braće Rajković, Zuce

braca Rajkovic copyBraća Rajković su mladi, perspektivni momci. Pored svog redovnog posla, shvatili su šta znači ozbiljno voditi jedno domaćinstvo, koje su prednosti i mane tog posla, i ozbiljno se bacili na razvoj svog domaćinstva.

Opširnije...

Domaćinstvo Miše Radisavljevića, Pinosava

Misa Radosavljevic logo jpgMiša je godinama u nazad držao po koju kozu u svom dvorištu, a od 2010. godine se cela porodica ozbiljno posvetila proizvodnji samo proizvoda od kozijeg mleka. Stado trenutno broji preko 40 koza i 20 jarića.

Opširnije...

Domaćinstvo Bobana Spremića, Zuce

Boban Spremic logo jpgIako je jedan od mlađih poljoprivrednika podavalskog područja, Boban ozbiljno radi ne samo svoju zemlju, već i u zakupu obrađuje tuđe njive, što ga čini i jednim od najvećih poljoprivrednika u okolini.

Opširnije...

Domaćinstvo Nikolić Jovana, Zuce

Jovan Nikolic logo jpgPored toga što je poljoprivrednik, Joca od Zuca kako ga svi u selu znaju, je godinama i veretinar. Gaji krave, svinje i kokoške, a oko domaćinstva ima veliku pomoć od strane supruge Ljiljane, dva sina Milana i Milovana (Milan i studira Pojoprivredni faultet), i ćerka Jovana.

Opširnije...

Domaćinstvo Jovanović Slavka, Pinosava

Slavko Jovanovic logo jpgSlavko se od svoje 17te godine bavi poljoprivredom. Trenutno u svom dvorištu hrani krave, koze, svinje, kokoške pa i po koju patku, a društvo prave i mačke, kučići (kojima sin Ivan pravi fenomenalne frizure), kao i golubovi lepezani.

Opširnije...