Domaćinstva

Milić med

Lična higijena je nešto što nam svima treba biti na prvom mestu - svakodnevno. Jelena Ivanišević (poznatija pod brendom Jecini sapuni) koja radi kao farmaceutski tehničar, tu je da nam pomogne da to pretvorimo u zadovoljstvo!

 


Jeca se ovom mirišljavom magijom bavi skoro 4 godine.
Sa suprugom Đorđem ima dva sina koja još uvek idu u školu, ali rado pomažu Jeleni oko njenog posla. Jecina porodica ima 2 hektara zemlje, mašine za obradu metala, koze - u sezoni imaju koziji sir u maslinovom ulju. Baka i deka, bez obzira na svoje godine, kad god su u prilici, takođe pomažu. Deka je stari, vrsni mašinac - i dalje ponešto napravi na svojim strugovima i razume se u svašta.


Kod naše Jelene možete videti sapune, ručno rađene hladnim postupkom, kojim se čuva prirodni glicerin.

Važno je znati da su svi sapuni izrađeni u malim serijama od vrhunskih sastojaka i bez konzervanasa. Pravljeni su od rafinisanih ulja: maslinovog, kokosovog, ricinusovog, palminog, kakao butera sa dodatkom eteričnih i mirisnih ulja i kozmetičkih boja.

Mogu se koristiti za pranje ruku, umivanje i kupanje. Sapuni imaju više namena:
- sapun za ručno pranje veša
- hipoalergeni sapuni za najosetljiviju kožu, bez boja i mirisa
- sapun sa aktivnim ugljem i uljem čajnog drveta, pogodan za kožu sklonu aknama
- glicerinski sapunKod Jelene takođe možete naći balzam za usne i pete, piling za telo, ulje za masažu, bath bomb (penušave kupke) i slične proizvode.


Nalaze se u jednom od najvećih sela Srbije - u Ripnju, podno Avale. Uilca je Brđanska 114. Ukoliko Vam je usput možete lično doći i kupiti Jecine proizvode. A ona, takođe, vrši i dostavu i na kućnu adresu za Ripanj i okolinu, a za dalje lokacije proizvodi se šalju brzom poštom. Za sve porudžbine i infomacije o najnovijim proizvodima, možete kontaktirati mama Jecu na broj telefona: +381 61 4244164.

 

Evo tačne lokacije Jecinog domaćinstva na Gugl Mapama:

 

 

Slike sa ovog mirišljavog domaćinstva možete naći ispod, a profil istog pogledati i na Gugl pretraživaču.