Domaćinstva

Domaćinstvo Bobana Spremića, Zuce

Boban Spremic logo jpgIako je jedan od mlađih poljoprivrednika podavalskog područja, Boban ozbiljno radi ne samo svoju zemlju, već i u zakupu obrađuje tuđe njive, što ga čini i jednim od najvećih poljoprivrednika u okolini.

 

Gaji krave, svinje, živinu, ima pčele, proizvodi krompir, paradajiz, luk, vrca med sa svojih livada, a ima i drugih đakonija. U svemu tome mu pomažu otac Milan, majka Zlata, koja pravi i odličan sok od kajsije i nosi iproizvode na pijacu, kao i supruga Valentina.

S obzirom na veliku površinu zemlje koju obrađuje, stoku hrani samo sa onime što je došlo sa njive. Koke zimi ne daju jaja jer im ne baca prekrupu... Videćete i sami kada budete svratili.

 

U ponudi ovog domaćinstva su:

kravji sir 450 rsd
kravlji sir - sremski 450 rsd
jaja 20 rsd (u proleće ih sigurno ima)
med - bagremov i lipov 800 rsd
krave / junad
svinje / prasici
krompir
baštenski paradajiz
luk beli, crni...Boban živi u delu Zuca koji se zove Brđani, ulica 17.Nova broj 15, a do njega se može doći sa obe strane Avale. Kao i kod svih domaćinstava, bitno je da se pre dolaska najavite kod snajke Valentine na 065 4561214 ili na fiksni 011 8052 513, a i ako sednete ispred kuće da sačekate koga, uživaćete u vrlo lepo sređenom dvorištu, što i priliči jednom takvom domaćinu.

 

 

Domaćinstvo ima i svoj Gugl profil a više slika možete pogledati ovde: