Kreativne radionice na platou tornja oduševile najmlađe

2018.04. radionice za najmladje avalski toranjZbog jakih udara vetra, humanitarna manifestacija spuštanja niz Avalski toranj “Rope of hope” biće održana narednog vikenda 5. i 6. maja. Ipak, na kompleksu tornja i novootvorenom platou u dane vikenda zabavljali su se najmlađi.

 

U nedelju, 29.aprila u dobrom raspoloženju čekali su ih radioničari u brojnim igrama: na osvetljenim stolovima slikalo se u pesku, oslikavale su se majice i drveni predmeti, simulirale erupcije vulkana i pravile razne jestive figure od povrća.

Na bini je glumica Slađana Stojković Pavlović zabavljala mališane pesmama i igrama. Velika posećenost vidikovca na 122 metru tornja samo u jednom danu u broju ljudi bila je 2.800. Još toliko je posetilo bazar suvenira i druge robe na platou, rekreirali se na sportskim terenima i teretani na otvorenom, i osvežavali se napitcima u jednom od tri kafea. Lepi dani u prirodi sa porodicom i najdražima tek su pred nama. Iskoristite ih i narednih dana, bez obzira da li dolazite sopstvenim prevozom ili autobuskom GSP linijom broj 400 koja saobraća vikendom od 1.maja.

 

 

Izvor: avalskitoranj.rs